Flowcomm Nederland BV levert al vele jaren een brede ranch hygiënische procescomponenten van hoogwaardige kwaliteit, ondersteunt onze relaties met onze vergaande technische proces/productkennis en biedt professionele aftersales service daar waar nodig.

Ter ondersteuning  van onze vele Belgische relaties heeft Flowcomm per 1 januari 2016 een nieuw verkoopkantoor, Flowcomm België BVBA, geopend in Antwerpen België.

Ons beleid van technisch ontzorging van onze relaties  in kleine en grote projecten heeft geleid tot een explosieve groei in de vraag en afname van de Flowcomm componenten. Het is een krachtig signaal van onze relaties dat Flowcomm Nederland BV de juiste missie en strategie omarmt.

Wij zijn er dan ook trots op om op de Industrial Processing 2016 onze nieuwe Flowcomm logo te introduceren. Het is een krachtig en sterk nieuw logo geworden, die al onze Flowcomm kernwaarden vertegenwoordigt:

Kwaliteit, Kennis en Service. Kernwaarden waarvan al onze Flowcomm medewerkers mee doordrongen zijn en die zij uitdragen in het dagelijks contact met onze relaties.

Flowcomm is inmiddels een begrip geworden in Nederland en niet meer weg te denken als componenten leverancier. Dit nieuwe sterke Flowcomm logo staat garant dat wij het vertrouwen van onze relaties meer dan waard zijn.